Vesisankari -tapahtuman (24.-25.5.2016) järjestämisessä oli mukana monta erilaista toimijaa. Katso tästä Mikkelin alueen kesäisiä harrastemahdollisuuksia vedessä ja vähän maallakin 

Mikkelin Järvipelastajat

Emme edellytä veneilykokemusta tai muuta erityisosaamista. Halu auttaa, into oppia uutta ja mahdollisuus sitouta aikaa vievään harrastukseen riittävät.  Jokaisesta voit tulla hyvä meripelastaja. Hälytysmiehistöltä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, mutta jo 16-vuotiaana voi päästä pelastusalukselle harjoittelijaksi. Sitä nuoremmille merellisen harjoituksen tarjoaa nuorisotoiminta.

Lisätiedot: sihteeri.mikkeli@messi.meripelastus.fi

www.mikkeli.meripelastus.fi

Mikkelin Soutajat

Mikkelin Soutajat järjestää kesällä soutuja nuorille ja senioreille kerran viikossa.

www.mikkelinsoutajat.fi

Mikkelin Melojat

Melapirtti päivittäin auki kesä- ja heinäkuussa. Mukaan pääsee melontakurssien kautta tai liittymällä jäseneksi.

www.mikkelinmelojat.fi

Mikkelin Uimaseura

Tutustu toimintaan: www.mikkelinpursiseura.fi

Mikkelin Pursiseura

Mikkelin Pursiseura ry:n keskiviikkopurjehdukset zoom8- ja optimistijollilla kesä-, heinä- ja elokuussa kello 16.30-19.00 Pursialan rannassa Mikkeli-puiston vieressä. Yhteyshenkilö junnupurjehdusvastaava Riku Häkli p. 0503408676.

www.mikkelinpursiseura.fi

Mikkelin Urheilusukeltajat

Mukaan toimintaan pääsee suorittamalla laitesukelluksen peruskurssin ja alle 15 vuotiaat voivat osallistua ohjattuun junioritoimintaan. 

www.mikkelinurheilusukeltajat.fi

Savon Perinnepurjehtijat ry

Savon Perinnepurjehtijat ry haluaa innostaa, tehdä tunnetuksi ja herättää harrastusta perinteisiä vesillä liikkumismuotoja (sauvonta, melonta, soutu ja purjehdus), erilaisia vesikulkureittejä ja vesien ekologista ymmärtämistä kohtaan.

Yhdistys järjestää vesireittivaelluksia ja perinneveneilyä, harjoittaa alaan liittyvää tutkimustoimintaa ja yhteistyötä muiden alan yhdistysten kanssa.

SUP Saimaa

SUP Saimaa tarjoaa suppailun alkeistunteja, SUP Joogaa ja SUP-lautojen vuokrausta koko kesän, erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Ilmoittautuminen ja lautojenvuokrauksen aikataulut löytyvät nettiajanvarauksen kautta www.varaaheti.fi/supsaimaa

SUP Saimaan kotisivut: www.supsaimaa.fi

Suomen Punaisen Ristin Mikkelin osasto

Suomen Punaisen Ristin Mikkelin osasto järjestää monenlaista toimintaa kaikenikäisille, joista vapaaehtoinen voi valita omien kiinnostuksiensa mukaan.

https://rednet.punainenristi.fi/mikkeli

Mikkelin Latu

Järjestää monipuolista toimintaa myös kesän aikana, muun muassa yhteisiä pyörälenkkejä.

www.suomenlatu.org/mikkelinlatu/

Mikkelin Tuomioseurakunnan nuorisotyö

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyö järjestää toimintaa seurakunnan alueen nuorille. Tärkein työmuoto meille on toiminnalliset leirit, joita järjestetään ympäri vuoden leirikeskuksissamme. 

www.mukaan.net 

Mikkelin Olkkari

Maaherrankatu 12, 50100 Mikkeli

Tukea, neuvontaa ja ohjausta nuorille sekä heidän läheisilleen. Myös erilaista toimintaa ja ryhmiä nuorille 13-29 –vuotiaille.

Avoimet ovat ma 13-16.30 ja ti-pe 13-16

Puhelinpäivystys 044 7943266 ma-pe 9-16

Mikkelin Työpajat

Yhteyshenkilö Arja Hätinen p. 040 129 4686                  

Nettisivut: www. tyollisyysmikkeli.fi/tyopajat/

Suomen Nuoriso-opisto

Paukkulasta valmistuu nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Kansanopistolinjalla voi opiskella liikunnanohjausta. Kaikille avoimilla lyhytkursseilla painopisteinä ovat kulttuuri, liikunta ja hyvinvointi. Pitkät perinteet omaavalla kansaopistolla on viihtyisät ja modernit tilat lähellä Mikkelin keskustaa.

www.paukkula.fi


Facebook


Twitter


#liikkuvamikkeli

ESLIValoMikkelin kaupunkiMAHLMikelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ryVipuvoimaa EU:lta 2007-2013Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto

Liikkumisen unelmavuosi – yhdessä liikkeelle

Liikkumisen unelmavuoden tavoitteena on lisätä mikkeliläisten päivittäistä liikkumista ja urheilua, löytää kokeilujen avulla uusia pysyviä toimintamalleja sekä lisätä yhteistyötä eri toimijatahojen kanssa. Toiminnan keskeinen ajatus on verkostomaisesti kokeillen löytää ratkaisuja liikkumattomuuteen ja siitä aiheutuviin haasteisiin ja kustannuksiin.

Liikkumisen unelmavuosi -kokeilun keskiössä ovat kaikenikäiset mikkeliläiset, heidän toiveensa ja ideansa Liikkumisen unelmavuoden toteuttamisessa. Kokeilut perustuvat yhteiseen ideointiin ja nopeaan ketterään toteutukseen innostavalla ja osallistavalla tavalla. Liikkumisen unelmavuosi alkaa 1.10.2015. Vuoden mittaisen systemaattisen kokeilutoiminnan tuloksena syntyy Liikkumisen unelmavuoden konsepti, jota hyödynnetään Suomi 100 vuotta -juhlavuonna. Juhlavuoden teemana on YHDESSÄ.

» Mikä