Mikä on Urski Race?

Heinäkuun 14.-17.päivä järjestetään Mikkelin Urheilupuistossa ilmainen lapsille ja nuorille suunnattu Urski Race. Urheiluipuistossa on jokaisena päivänä luvassa toimintaa neljäksi tunniksi. Seikkailu alkaa kello 11 ja loppuu kello 15. 

Urski Racessa kierretään porukassa  ohjattuja rasteja, jotka suorittamalla pääsee seuraavalle rastille. Päivän aikana jokainen voi kerätä suorituksia henkilökohtaisesti. Päivän parhaat osallistujat palkitaan ja jokaisen osallistujan kesken arvotaan palkintoja.

Rastipisteiden suoritettavat tehtävät tehdään porukalla. Rastien sisältö on jokaisena päivänä yllätys, mutta luvassa on monipuolista toimintaa!

Urski Raceen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun olet paikalla kello 11.00. Mukaan on mahdollista tulla myös kesken päivän, mutta kilpailuun voi osallistua vain suorittamalla kaikki rastit. 

Lisätiedot: Hanna Knaappila, hanna.knaappila@mikkeli.fi tai 040-1294242


Facebook


Twitter


#liikkuvamikkeli

ESLIValoMikkelin kaupunkiMAHLMikelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ryVipuvoimaa EU:lta 2007-2013Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto

Liikkumisen unelmavuosi – yhdessä liikkeelle

Liikkumisen unelmavuoden tavoitteena on lisätä mikkeliläisten päivittäistä liikkumista ja urheilua, löytää kokeilujen avulla uusia pysyviä toimintamalleja sekä lisätä yhteistyötä eri toimijatahojen kanssa. Toiminnan keskeinen ajatus on verkostomaisesti kokeillen löytää ratkaisuja liikkumattomuuteen ja siitä aiheutuviin haasteisiin ja kustannuksiin.

Liikkumisen unelmavuosi -kokeilun keskiössä ovat kaikenikäiset mikkeliläiset, heidän toiveensa ja ideansa Liikkumisen unelmavuoden toteuttamisessa. Kokeilut perustuvat yhteiseen ideointiin ja nopeaan ketterään toteutukseen innostavalla ja osallistavalla tavalla. Liikkumisen unelmavuosi alkaa 1.10.2015. Vuoden mittaisen systemaattisen kokeilutoiminnan tuloksena syntyy Liikkumisen unelmavuoden konsepti, jota hyödynnetään Suomi 100 vuotta -juhlavuonna. Juhlavuoden teemana on YHDESSÄ.

» Mikä