LÖYDÄ SEURASI


Esteryn HyMy -hanke

Kohderyhmä: Erityisryhmät Ikäihmiset Lapset Nuoret Perheet Työikäiset

Yhteystiedot:
Heidi Aska-Randelin
Esteryn HyMy-hanke,
projektivastaava
heidi@estery.fi
p. 0456695507
www.estery.fi

Esteryn HyMy -hanke on osa Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä hanketta. HyMy -hankkeen tehtävänä on lisätä Esteryn jäsenjärjestöjen hyvinvointia ja järjestötyön mielekkyyttä sekä lisätä järjestöjen yhteistyötä niin keskenään kuin muiden toimijoiden kanssa. HyMy -hanke toteuttaa ja koordinoi toimintaa hyvinvoinnin eri teemoilla aina liikunnasta taiteeseen ja kulttuuriin, sekä terveydenedistämisestä kehonhuoltoon ja mielen hyvinvointiin. HyMy -hanke yhdistää eri yhdistyksiä ja toimijoita yhteisen teeman äärelle ja tukee yhdistyksiä heidän hyvinvointia lisäävissä toimissa. HyMy hankkeen toiminta on kaikille avointa toimintaa.

ESLIValoMikkelin kaupunkiMAHLMikelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ryVipuvoimaa EU:lta 2007-2013Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto

Liikkumisen unelmavuosi – yhdessä liikkeelle

Liikkumisen unelmavuoden tavoitteena on lisätä mikkeliläisten päivittäistä liikkumista ja urheilua, löytää kokeilujen avulla uusia pysyviä toimintamalleja sekä lisätä yhteistyötä eri toimijatahojen kanssa. Toiminnan keskeinen ajatus on verkostomaisesti kokeillen löytää ratkaisuja liikkumattomuuteen ja siitä aiheutuviin haasteisiin ja kustannuksiin.

Liikkumisen unelmavuosi -kokeilun keskiössä ovat kaikenikäiset mikkeliläiset, heidän toiveensa ja ideansa Liikkumisen unelmavuoden toteuttamisessa. Kokeilut perustuvat yhteiseen ideointiin ja nopeaan ketterään toteutukseen innostavalla ja osallistavalla tavalla. Liikkumisen unelmavuosi alkaa 1.10.2015. Vuoden mittaisen systemaattisen kokeilutoiminnan tuloksena syntyy Liikkumisen unelmavuoden konsepti, jota hyödynnetään Suomi 100 vuotta -juhlavuonna. Juhlavuoden teemana on YHDESSÄ.

» Mikä