LÖYDÄ SEURASI


Etelä-Savon Kamppailuopisto ESKO

Kohderyhmä: Erityisryhmät Ikäihmiset Nuoret Työikäiset

Yhteystiedot:
Puheenjohtaja Juuso Sepponen
puh. 0440 631352
kamppailuopisto@gmail.com

Etelä-Savon Kamppailuopisto
Poronkatu 6
50190 Mikkeli
http://esko.omasivu.fi/

Etelä-Savon Kamppailuopisto on vuosien varrella kouluttanut satoja liikunnan harrastajia sekä ihmisiä, joiden ammatissa fyysinen uhka on arkipäivää. Vartijat, vahtimestarit, järjestysmiehet sekä asiakaspalvelutehtävissä toimivat ovat kuuluneet harrastajapiiriimme alusta pitäen. Olemme muuttaneet omiin vuokratiloihin Mikkelin Launialaan helmikuun alussa 2013. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota erilaisille yhteisöille liikuntaan tai itsepuolustukseen liittyviä ohjattuja kursseja, seminaareja ja toimintapäiviä. Toiminta- tai tyky-päivät voivat sisältää esimerkiksi kahvakuulaharjoituksen, itsepuolustuksen perusteita tai voimaharjoittelua. Kaikki edellä mainituissa harjoituksissa tarvittavat välineet löytyvät seuran puolesta. Yhden ryhmän maksimikoko on 20-25 henkeä, riippuen harjoitettavasta lajista.

ESLIValoMikkelin kaupunkiMAHLMikelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ryVipuvoimaa EU:lta 2007-2013Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto

Liikkumisen unelmavuosi – yhdessä liikkeelle

Liikkumisen unelmavuoden tavoitteena on lisätä mikkeliläisten päivittäistä liikkumista ja urheilua, löytää kokeilujen avulla uusia pysyviä toimintamalleja sekä lisätä yhteistyötä eri toimijatahojen kanssa. Toiminnan keskeinen ajatus on verkostomaisesti kokeillen löytää ratkaisuja liikkumattomuuteen ja siitä aiheutuviin haasteisiin ja kustannuksiin.

Liikkumisen unelmavuosi -kokeilun keskiössä ovat kaikenikäiset mikkeliläiset, heidän toiveensa ja ideansa Liikkumisen unelmavuoden toteuttamisessa. Kokeilut perustuvat yhteiseen ideointiin ja nopeaan ketterään toteutukseen innostavalla ja osallistavalla tavalla. Liikkumisen unelmavuosi alkaa 1.10.2015. Vuoden mittaisen systemaattisen kokeilutoiminnan tuloksena syntyy Liikkumisen unelmavuoden konsepti, jota hyödynnetään Suomi 100 vuotta -juhlavuonna. Juhlavuoden teemana on YHDESSÄ.

» Mikä