Turnaus on täynnä! Jos on olet kiinnostunut varasijoista, laita viestiä: hanna.knaappila@mikkeli.fi

Ilmoita tässä, jos joukkueesi tarvitsee peliliivejä tai muita lainavarusteita / Tell us if you need to borrow something for the tournament
Katso säännöt alta / Rules are explained below

Säännöt / Rules

Kentällä on samanaikaisesti 3 kenttäpelaajaa/joukkue, ei maalivahteja. Vaihto-oikeus on rajoittamaton.

Kentällä tulee olla vähintään yksi nainen ja yksi mies / joukkue. Joukkueessa tulee olla vähintään kahta kansallisuutta.

Peliaika on 1 x 12 minuuttia.

Käytetään minisählymaalia. Maalin edessä on maalialue. Pelaaja ei saa koskettaa maalialuetta millään kehonsa osalla. Hyökkääjäpelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan vapaalyönti. Puolustuspelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan rangaistuslyönti.

Mailalla saa pelata vain palloa. Vastustajan mailan painaminen, sitominen ja nostaminen on kielletty. Taklaaminen, kiinnipitäminen, työntäminen ja estäminen on kielletty.

Rangaistuslyönti tuomitaan rikkeistä, jotka erotuomari tulkitsee jäähyn arvoiseksi rikkeeksi. 

MUISTA FAIR PLAY!

There shall be 3 players per team and no goalies. Substitution of players may take place at any time and an unlimited number of times during a match.

There shall be at least one man and one women per team on the field.

Also there shall be at least two nationalities per team.

Time of the match is 1 x 12 minutes.

There shall be small floorball goal cages. There will be marked goal areas where players are not allowed to stand.

You shall not hit, block, hold or lift opponent's stick. You shall not tackle, tripp, hold or push opponent. 

You shall not play the ball with your hand, arm or head.

There shall be no penalities, only penalty shots. 

REMEMBER FAIR PLAY

ESLIValoMikkelin kaupunkiMAHLMikelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ryVipuvoimaa EU:lta 2007-2013Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto

Liikkumisen unelmavuosi – yhdessä liikkeelle

Liikkumisen unelmavuoden tavoitteena on lisätä mikkeliläisten päivittäistä liikkumista ja urheilua, löytää kokeilujen avulla uusia pysyviä toimintamalleja sekä lisätä yhteistyötä eri toimijatahojen kanssa. Toiminnan keskeinen ajatus on verkostomaisesti kokeillen löytää ratkaisuja liikkumattomuuteen ja siitä aiheutuviin haasteisiin ja kustannuksiin.

Liikkumisen unelmavuosi -kokeilun keskiössä ovat kaikenikäiset mikkeliläiset, heidän toiveensa ja ideansa Liikkumisen unelmavuoden toteuttamisessa. Kokeilut perustuvat yhteiseen ideointiin ja nopeaan ketterään toteutukseen innostavalla ja osallistavalla tavalla. Liikkumisen unelmavuosi alkaa 1.10.2015. Vuoden mittaisen systemaattisen kokeilutoiminnan tuloksena syntyy Liikkumisen unelmavuoden konsepti, jota hyödynnetään Suomi 100 vuotta -juhlavuonna. Juhlavuoden teemana on YHDESSÄ.

» Mikä