Tuunaa oma räpätin!

Kiinnitä räpätin pyykkipojalla polkupyörän takahaarukkaan siten, että pitkä osa osuu pyörän puoliin. Ja ei muuta kuin menoksi!

Tuunaa oma räpätin mieleiseksi ja lataa sitä kuva twitteriin, instagramiin tai facebookiin hästägillä #liikkuvamikkeli, osallistut samalla kilpailuun,  jossa parhaat tuunaukset palkitaan!

Yhdessä liikkeelle - räpätin

Mikkelin alueen kouluille ja päiväkoteihin jaetaan Liikkumisen unelmavuoden avajaispäivänä räpättämiä. Voit myös tehdä räpättimen itse, vaikkapa leikkaamalla jogurttipurkista.

ESLIValoMikkelin kaupunkiMAHLMikelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ryVipuvoimaa EU:lta 2007-2013Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto

Liikkumisen unelmavuosi – yhdessä liikkeelle

Liikkumisen unelmavuoden tavoitteena on lisätä mikkeliläisten päivittäistä liikkumista ja urheilua, löytää kokeilujen avulla uusia pysyviä toimintamalleja sekä lisätä yhteistyötä eri toimijatahojen kanssa. Toiminnan keskeinen ajatus on verkostomaisesti kokeillen löytää ratkaisuja liikkumattomuuteen ja siitä aiheutuviin haasteisiin ja kustannuksiin.

Liikkumisen unelmavuosi -kokeilun keskiössä ovat kaikenikäiset mikkeliläiset, heidän toiveensa ja ideansa Liikkumisen unelmavuoden toteuttamisessa. Kokeilut perustuvat yhteiseen ideointiin ja nopeaan ketterään toteutukseen innostavalla ja osallistavalla tavalla. Liikkumisen unelmavuosi alkaa 1.10.2015. Vuoden mittaisen systemaattisen kokeilutoiminnan tuloksena syntyy Liikkumisen unelmavuoden konsepti, jota hyödynnetään Suomi 100 vuotta -juhlavuonna. Juhlavuoden teemana on YHDESSÄ.

» Mikä