Yhdessä liikkeelle ilmoita tapahtuma

Ilmoita tapahtuma

Oletteko järjestämässä kaikille avointa tapahtumaa? Ilmoita nyt liikunnallinen tapahtumasi julkaistavaksi liikkuvamikkeli.fi -verkkosivuilla.

» Ilmoita tapahtuma

Yhdessä liikkeelle Kokeilu (kuva Valo)

Ilmoita kokeilu

Onko yrityksesi tai yhteistösi järjestämässä liikuntaa lisäävää omaa toimintatapaa? Jaa liikkumista lisäävä kokeilu myös muille! 

» Ilmoita kokeilu

Yhdessä Liikkeelle Mikkeli - Seura (kuva Valo)

Ilmianna seurasi

Oletteko urheiluseura tai muu liikunnallinen toimija? Ilmianna seurasi tai yhteisösi sivuillamme ja kerro toiminnastanne myös muille. 

» Ilmianna seura

Oletko järjestämässä liikettä lisäävää tapahtumaa tai kokeilua omassa toimintaympäristössäsi? Ilmoita tapahtuman tai kokeilun tiedot maksutta näillä sivuilla ja pääset mukaan liikuttavaan joukkoon. Seurojen tiedoista on hyötyä myös muille tapahtumia ja kokeiluja järjestäville tahoille, joten kaikki erilaiset - isot ja pienet - liikkumista lisäävät toimijat ovat tervetulleita mukaan!

ESLIValoMikkelin kaupunkiMAHLMikelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ryVipuvoimaa EU:lta 2007-2013Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto

Liikkumisen unelmavuosi – yhdessä liikkeelle

Liikkumisen unelmavuoden tavoitteena on lisätä mikkeliläisten päivittäistä liikkumista ja urheilua, löytää kokeilujen avulla uusia pysyviä toimintamalleja sekä lisätä yhteistyötä eri toimijatahojen kanssa. Toiminnan keskeinen ajatus on verkostomaisesti kokeillen löytää ratkaisuja liikkumattomuuteen ja siitä aiheutuviin haasteisiin ja kustannuksiin.

Liikkumisen unelmavuosi -kokeilun keskiössä ovat kaikenikäiset mikkeliläiset, heidän toiveensa ja ideansa Liikkumisen unelmavuoden toteuttamisessa. Kokeilut perustuvat yhteiseen ideointiin ja nopeaan ketterään toteutukseen innostavalla ja osallistavalla tavalla. Liikkumisen unelmavuosi alkaa 1.10.2015. Vuoden mittaisen systemaattisen kokeilutoiminnan tuloksena syntyy Liikkumisen unelmavuoden konsepti, jota hyödynnetään Suomi 100 vuotta -juhlavuonna. Juhlavuoden teemana on YHDESSÄ.

» Mikä